ads مکان تبلیغات شما
زمان جاری : دوشنبه 31 اردیبهشت 1403 - 3:12 قبل از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

ads ads ads ads
پاسخ جدید
نویسنده پیام
lilinazif74
آنلاین

ارسال‌ها : 7
عضویت: 25 /10 /1397
مراقبت های بعد از درمان بواسیر یا هموروئید
مراقبت های بعد از درمان بواسیر یا هموروئید با روش جراحی هموروئیدکتومی

هموروئیدکتومی یا جراحی هموروئید یکی از روش های پرکاربرد برای درمان این بیماری است. هموروئید یا همان بواسیر شایع ترین بیماری در ناحیه مقعد است. این بیماری با تورم و گشاد شدن عروق در ناحیه مقعد ایجاد می شود. بواسیر با علائمی مثل درد، خارش، خونریزی، خون در مدفوع و … نمایان می شود. اغلب این علائم با درمان های خانگی و دارویی برطرف می شوند، اما در برخی موارد بیماری به حدی پیشرفت کرده که لازم است از درمان های تهاجمی تری برای از بین بردن بواسیر استفاده نمایید. یکی از درمان های تهاجمی هموروئیدکتومی است.
هموروئیدکتومی شامل استفاده از تیغ جراحی برای از بین بردن بافت هموروئیدی است. در صورتی که بعد از انجام جراحی نسبت به زخم جراحی و وضعیت سلامت خود توجه نکنید، احتمال عود مجدد بیماری وجود دارد. برخی از راهکارهای مراقبت بعد از هموروئیدکتومی به این شرح است:
مصرف فیبر
اغلب بیماران بعد از جراحی به خصوص جراحی هموروئید دچار یبوست می شوند. یبوست موجب خروج مدفوع سفت شده و می تواند آسیب جدی به مقعد وارد آورد. بهترین راهکار برای جلوگیری از یبوست مصرف فیبر کافی است. فیبر ماده ای مغذی و مفید است که در روده انسان قابلیت هضم و جذب را ندارد و تجمع می کند.
فیبر مقدار زیادی آب به خود جذب کرده و با افزایش حجم مدفوع به درمان و رفع یبوست کمک می کند. از خوراکی های دارای فیبر می توانیم به انواع میوه ها، سبزیجات و غلات اشاره کنیم.
آب کافی
آب در همه حالت برای حفظ سلامتی بدن مفید است. مصرف آب کافی می تواند هر چه سریعتر سموم را از بدن خارج کرده و با درمان یبوست به بهبود بیماری بواسیر نیز کمک نماید. میزان آب مصرفی برای هر فرد در طول روز ۸ الی ۱۰ لیوان تعیین شده است.
تعویض پانسمان
لازم است در طول دوره نقاهت پس از عمل بهداشت را به میزان بیشتری رعایت نمایید. البته منظور از رعایت بهداشت، زیاده روی در شستشوی مقعد نیست. تعویض مرتب پانسمان یکی از راهکار هایی است که می تواند به جلوگیری از عفونت کمک نماید. البته بهتر است، تعویض پانسمان توسط پزشک و یا پرستار انجام شود.
مصرف دارو
معمولاً پزشک بعد از جراحی مصرف داروهایی مانند انواع مسکن و آنتی بیوتیک را به منظور کاهش درد و جلوگیری از عفونت تجویز می کند. بیمار باید مطابق دستور پزشک داروها را مصرف نماید.
حمام سیتز
حمام سیتز یا همان نشیمن به منظور جلوگیری از عفونت زخم و کمک به ترمیم سریع آن تجویز می شود. این حمام شامل قرار دادن ناحیه باسن و ران ها در آب نسبتاً گرم است. این امر با افزایش گردش خون در ناحیه مقعد به درمان بواسیر کمک می نماید. برای افزایش تاثیر پذیری می توانید به آب حمام سیتز مقداری نمک اپسوم و یا جوش شیرین بیافزایید.
کمپرس یخ
یکی از راهکارهای کاهش درد بیمار بعد از جراحی هموروئیدکتومی، استفاده از کمپرس یخ است. این روش می تواند بعد از جراحی که معمولاً بیماران درد زیادی دارند، به کاهش سریع درد کمک نماید. برای جلوگیری از آسیب به زخم، یخ را مستقیماً بر روی زخم قرار ندهید، بلکه آن را درون کیسه فریزر قرار داده و در حوله بپیچید و سپس برای چند دقیقه بر روی زخم قرار دهید.
مراقبت از رخم
مراقبت از زخم بعد از جراحی اهمیت بسیاری در عفونت، درد و عود مجدد بیماری دارد. برای این منظور باید ضمن رعایت بهداشت و استفاده از لباس های مناسب با الیاف طبیعی، فشاری زیادی به ناحیه آسیب وارد نشود. به همین جهت از نشستن بر روی سطوح سخت اجتناب نمایید. بهتر است برای نشستن از بالش های دوناتی شکل کمک بگیرید.

یکشنبه 17 شهریور 1398 - 10:55
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
halime70
آفلاین



ارسال‌ها : 88
عضویت: 2 /8 /1397
پاسخ : 1 RE مراقبت های بعد از درمان بواسیر یا هموروئید

یکی از فاکتورهای مهم در نتیجه درمان، مراقبت های بعد از هموروئیدکتومی است رعایت این نکات به بیمار کمک میکند تا دوره نقاهت کوتاهتر و راحتتری داشته باشد.

جراحی هموروئیدکتومی یکی از روشهای درمان هموروئید است. بیماری هموروئید شامل تورم و گشاد شدن عروق در ناحیه مقعد می شود. این بیماری با درد بسیار زیاد، خونریزی حین اجابت مزاج، خارش و سوزش و … نمایان می شود. در صورت پیشرفته شدن بیماری و عود مکرر آن انجام جراحی و یا روشهای تهاجمی تر اجتناب ناپذیر است.

دوشنبه 01 مهر 1398 - 16:45
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
halime70
آفلاین



ارسال‌ها : 88
عضویت: 2 /8 /1397
پاسخ : 2 RE مراقبت های بعد از درمان بواسیر یا هموروئید
تکنیک هموروئیدکتومی شامل روشهای متنوع جراحی برای برداشت بافت هموروئید و درمان این بیماری است. هموروئیدکتومی معمولاً جهت درمان هموروئیدهای داخلی درجه سه و چهار کاربرد دارد. هموروئید شامل تورم و گشاد شدن عروق در ناحیه مقعد است که علائمی از جمله درد، سوزش، خارش و خونریزی ایجاد کرده و در مراحل پیشرفته تر ممکن است زائده های گوشتی از مقعد خارج شود. در این صورت نیاز است از درمانهای تهاجمی تری برای برطرف نمودن بیماری استفاده نمود.


پس از انجام این روش درمانی و در دوره نقاهت لازم است، بیمار نکاتی را رعایت نماید تا از این طریق بتواند نتیجه بهتری را از درمان کسب نماید و از عود مجدد بیماری جلوگیری نماید. رعایت این نکات می تواند به طی کردن راحت تر دوره نقاهت کمک نماید.

دوشنبه 01 مهر 1398 - 16:45
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.