ads مکان تبلیغات شما
زمان جاری : چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 3:53 قبل از ظهر
نام کاربری :
پسورد :

ads ads ads ads
پاسخ جدید
نویسنده پیام
jody70
آنلاین

ارسال‌ها : 118
عضویت: 31 /1 /1396
راه درمان کیست مویی با دارو، آنتی بیوتیک و پماد برای کیست مویی


کیست مویی یا همان سینوس پیلونیدال توده ای برآمده در زیر پوست می باشد که در قسمتهایی از بدن مثل بالای باسن و پایین کمر، لگن خاصره، بیشتر ایجاد می شود. این گودال کوچک در بالای کمر، ممکن است با جمع شدن چربی زیر پوست، موهای زائد و یا سلول های مرده بزرگتر شود و فرد را دچار دردسر کند. مخصوصاً هنگامی که به طرف بیرون سر باز می کند (در اغلب موارد به بیرون باز می شود) باکتری ها و آلودگی های اطراف هم، باعث می شود بیشتر آلوده شود.
وقتی فردی در مراحل ابتدایی این بیماری قرار دارد برای درمان معمولاً دارو تجویز می شود. درمان کیست مویی با دارو، بیشتر شامل مصرف آنتی بیوتیک هایی مثل سفالکسین و یا سفیکسیم می شود. اما باید به این نکته توجه داشت که مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک بخاطر عوارضی که دارند، به هیچ وجه درست نیست و حتماً باید زیر نظر پزشک متخصص و با تجویز نسخه مصرف شود.

البته درمان دارویی بیشتر در ابتدا تجویز می شود و راه درمان قطعی و بدون بازگشت نمی باشد. درمان اصلی و موثرترین و بهترین روش همان لیزر کیست مویی می باشد و داروها بیشتر جلوی پیشرفت بیماری را می گیرند و به عنوان کمکی مصرف می شود.

درمان کیست مویی با دارو چه موقع موثر می باشد؟
این روش درمان در واقع هنگامی بهتر جواب خواهد داد که بیماری هنوز پیشرفت نکرده و عفونت و التهاب در ناحیه سینوس پیلونیدال محدود می باشد. در این موقع با داروهایی مثل آنتی بیوتیک ها، ممکن است بیماری درمان شود.

در صورتی که بیماری پیشرفت کرده و فرد دچار عفونت و التهاب شده باشد باید هرچه سریعتر محل عفونت برش داده شود و تخلیه شود که بهترین روش برای این کار لیزر می باشد.

برای درمان از چه داروهایی استفاده می شود؟
استامینوفن و ایبوپروفن به عنوان مسکن و برای کاهش درد استفاده می شود. برای خشک شدن عفونت هم معمولاً آنتی بیوتیک هایی مثل سفالکسین و یا سفیکسیم، مترونیدازول و آزیترومایسین، تجویز می شود. در مصرف آنتی بیوتیک ها برای نتیجه دهی بهتر، باید در نظر داشته باشید که طول دوره درمان را کامل کنید و داروها حتماً به موقع و سر ساعت مشخص مصرف شود.

تزریق فنل یا چسب فیبرین
تزریق فنل برای کیست مویی
این درمان دارویی بیشتر برای بیماران مزمن استفاده می شود. فنل دارویی شیمیایی با خاصیت ضدعفونی کننده می باشد که به دلیل عوارضی که دارد (مثل افزایش التهاب، برجای ماندن جای زخم و اسکار، زمان گیر بودن و نیاز به تکرار، امکان عود بالا) مورد استفاده ی زیادی قرار نمی گیرد. در این روش با استفاده از داروی بی حسی موضعی پزشک متخصص فنل را به داخل سینوس پیلونیدال تزریق می کند. ممکن است این کار چند بار انجام شود تا به تدریج محل عارضه بسته شود.
منبع: کلینیک نوین > درمان کیست مویی با لیزر بدون جراحی |کیست مویی چیست؟ > راه درمان کیست مویی با دارو، آنتی بیوتیک و پماد برای کیست مویی

سه شنبه 25 شهریور 1399 - 12:21
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر





برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.